”Going Above and Beyond” – ylivertainen asiakaskokemus

 

”…Lupaus 100 tilaisuudesta kehittyä on todiste TBC:n monipuolisuudesta, josta yhä useampi meistä jäsenistä on päässyt entistä helpommin nauttimaan samalla, kun olemme viime vuosina uudistaneet TBC:n jäsenmaksu-, verkosto- ja koulutushinnoittelumallejamme entistä jäsenlähtöisemmiksi. Jäsenkokemusta on lisäksi pyritty monin tavoin viilaamaan suuntaamalla rohkeasti kehityspanoksia erilaisiin uusiin tietojärjestelmiin sekä brändi-, sisältö- ja  palveluinnovaatioiden kehittämiseen unohtamatta jatkuvaa palautteen ja asiakaskokemusten mittaamista, jotta sisällöt ovat pysyneet raikkaina ja laajasti kiinnostavina. Tämän työn esimerkillisestä toteuttamisesta ja TBC:n itsensä kirittämisestä haluaisin kiittää lämpimästi toiminnanjohtajaamme Sari Raivoa ja koko muuta TBC-tiimiä…”

Aleksi Arpiainen, hallituksen puheenjohtaja, Tampere Business Campus, TBC ry., vv.2017-2020

 


 

<< Palaa blogiteksteihin                                                                                                                                              Tutustu palveluihimme >>