Uudistettu leadingpartners.fi: täältä tullaan!

 

Leading Partnersin uuden uutukaiset verkkosivut ovat nyt julkaistu!

 

Sivuiltamme löydät tietoa liikkeenjohdon konsultoinnin alalla toimivan yrityksemme palveluista, asiakkaidemme kasvutarinoista sekä meistä yrityksenä.

Verkkosivujemme uudistamisprosessiin käynnistyi palvelukuvauksemme päivittämisellä. Leading Partners on edelleen mukana uudistamassa organisaatioiden toimintaa, jopa entistä laajemmin.

Palvelut on nyt jaettu ”Lisäresursseja uudistumiseen” eli vuokrajohtaja- ja kehitystiimi palveluihin sekä ”Konsultointeja uudistamiseen” eli johtamisen konsultointiin ja coachingiin, strategian konsultointiin sekä räätälöityihin uudistamisen ohjelmiin. Voit tutustua näihin yllä olevien linkkien tai ”Palvelumme” sivun kautta.

Uudistimme samalla verkkosivujemme visuaalista ilmettä. Leading Partnersin osaava joukko on kasvanut ja esittelemme itsemme uusien kuvien ja kirjoitusten myötä.

Sivujemme ”Ajankohtaista” -osiolle nostamme asioita, jotka meitä puhuttavat nyt. Kirjoitukset tulevat liittymään niin asiakas- ja yhteistyökumppaneiden vuorovaikutteisiin tarinoihin kuin johtamiseen ja organisaatioiden toimintaympäristöön sekä -tapoihin.

Toivottavasti viihdyt sivuillamme.

 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat lisää tietoa jostakin asiasta!

 

Ulla, Sari ja Aura

 


 

<< Palaa blogiteksteihin                                                                                                               Tutustu palveluihimme >>