Kasvutarinat

Meillä asiakas on innostuksen lähde.

Palvelumme rakentuvat tiiviissä asiakasyhteistyössä. Voi hyvin sanoa, että olemme olleet monessa mukana. Olemme toteuttaneet muutoshankkeita, uudistaneet johtamiskäytäntöjä ja valmentaneet yli 100 Startup-yrittäjäksi aikovaa. Olemme edistäneet asiakkaan digitaalisuuden hyödyntämistä, kiteyttäneet strategioita, tuottaneet strategiakuvia sekä sparranneet johtamis- ja operatiivisissa kysymyksissä niin johtoryhmiä kuin hallituksiakin. Erilaisten organisaatioiden kanssa toimimisen myötä, pyrimme tuomaan monipuolista näkemystä organisaatioiden työskentelyyn.

Yhdessä tehty –
Toasin strategia

TOASin eli Tampereen opiskelija-asuntosäätiön strategia syntyi yhdessä tekemällä. Leading Partnersin konsultin roolina oli ohjata prosessia, tuoda sytykkeitä, herättää keskusteluja ja auttaa strategian konkretisoinnissa arjen teoiksi, toteaa Kirsi Koski, TOASin toimitusjohtaja.

Olemme erittäin tyytyväisiä työskentelymme lopputulokseen. Lopputulos syntyi ohjatun, oman työskentelymme kautta. Työskentelyprosessi auttoi meitä kiteyttämään ja konkretisoimaan strategiamme. Teimme strategiaa hallituksen, johtoryhmän, henkilöstön ja muiden sidosryhmien näkökulmia hyödyntäen. Työskentelyn kaikki vaiheet olivat tarpeellisia. Ulkopuolisetkin ovat kehuneet strategiaa ja todenneet sen kiteyttävän toimintamme ytimen. Ja hyvähän siitä tuli, kun itse teimme ja kirjoitimme, naurahtaa Koski.

Kirsi Koski, Toimitusjohtaja TOAS

Toiminnan laaja-alaista uudistamista vuokrajohtajapalvelulla

Tavoittelemme Tampere Business Campus ry:n (TBC ry) toiminnalta edelläkävijyyttä ja ajankohtaista tarjontaa. Valitsimme Leading Partnersin hoitamaan TBC ry:n toiminnanjohtajuutta ja uudistamaan TBC ry:n toimintaa. Kokemuksemme ovat olleet yhteistyöstämme varsin positiivisia. Olemme heidän avulla onnistuneet uudistamaan strategiaamme ja terävöittämään toimintaamme sen jalkautuksella. Leading Partners on ollut juuri sellainen yhdessä kokeilujen kautta meitä uudistava yhteistyökumppani kuin toivoimmekin heidän olevan.

Aleksi Arpiainen, Johtaja TT Gaskets ja TBC ry:n hallituksen puheenjohtaja

Leading Partnersin toiminnan tarkoituksena on alusta asti ollut organisaatioiden uudistumisen edistäminen.

Palvelumme rakentuvat tiiviissä asiakasyhteistyössä.

Katso video

Katso, miten Kirsi Koski ja Kati Rajala kommentoivat
yhteistyötä Leading Partnersin kanssa.