Kasvutarinat

Ratkaisumme rakentuvat tiiviissä asiakasyhteistyössä. Avoin vuorovaikutus ja yhdessä tekeminen mahdollistavat oivalluksia, jotka vievät prosessia eteenpäin kohti toimivaa ratkaisumallia ja pysyviä tuloksia. Meillä on kokemusta toimimisesta asiakkaan liiketoiminnan ytimessä niin vuokrajohtajina ja kehitystiimeinä kuin konsultteinakin ja Business Advisor -roolissa. Tavoitteenamme on aina ollut organisaatioiden uudistaminen – ja sillä tiellä jatkamme edelleen.

Asiakasreferenssejä

Toiminnan laaja-alaista uudistamista vuokrajohtajapalvelulla

Tavoittelemme Tampere Business Campus ry:n (TBC ry) toiminnalta edelläkävijyyttä ja ajankohtaista tarjontaa. Valitsimme Leading Partnersin hoitamaan TBC ry:n toiminnanjohtajuutta ja uudistamaan TBC ry:n toimintaa. Kokemuksemme ovat olleet yhteistyöstämme varsin positiivisia. Olemme heidän avulla onnistuneet uudistamaan strategiaamme ja terävöittämään toimintaamme sen jalkautuksella.

Leading Partners on ollut juuri sellainen yhdessä kokeilujen kautta meitä uudistava yhteistyökumppani kuin toivoimmekin heidän olevan.

Aleksi Arpiainen, TBC ry:n hallituksen puheenjohtaja 2017-2020, Johtaja TT Gaskets

Yhdessä tehty – TOASin strategia

TOASin eli Tampereen opiskelija-asuntosäätiön strategia syntyi yhdessä tekemällä. Leading Partnersin konsultin roolina oli ohjata prosessia, tuoda sytykkeitä, herättää keskusteluja ja auttaa strategian konkretisoinnissa arjen teoiksi, toteaa Kirsi Koski, TOASin toimitusjohtaja.

Olemme erittäin tyytyväisiä työskentelymme lopputulokseen. Lopputulos syntyi ohjatun, oman työskentelymme kautta. Työskentelyprosessi auttoi meitä kiteyttämään ja konkretisoimaan strategiamme. Teimme strategiaa hallituksen, johtoryhmän, henkilöstön ja muiden sidosryhmien näkökulmia hyödyntäen. Työskentelyn kaikki vaiheet olivat tarpeellisia. Ulkopuolisetkin ovat kehuneet strategiaa ja todenneet sen kiteyttävän toimintamme ytimen. Ja hyvähän siitä tuli, kun itse teimme ja kirjoitimme, naurahtaa Koski.

Kirsi Koski, Toimitusjohtaja TOAS