Parempaa ohjausta tarjonnan kehitykseen

Viimeaikaisissa toimeksiannoissa olemme keskittyneet toimintamallien uudistamiseen tarjonnan kehityksessä, joka on keskeinen osa liiketoimintaa niin teollisuudessa kuin palveluyrityksissä. Asiakkaat ovat hakeneet toiminta- ja päätöksentekomallien selkeyttämiseksi ulkopuolista näkökulmaa ja valinneet Leading Partnersin kehitystiimin sparraamaan ja uudistamaan käytäntöjä.

Usein tarjonnan kehityksessä toimijoita on monia, mikä edellyttää, että yhteistyön, projektien priorisoinnin ja tekemisen synkronoinnin tulee toimia. Kehitystiimin tehtävänä on auttaa rakentamaan toimivia johtamis- ja ohjausmalleja tehokkaan kehitystoiminnan aikaansaamiseksi. Kehitystiimi tarkastelee toimintaa laaja-alaisesti ja kokonaisvaltaisesti, mikä tukee onnistuneen lopputuloksen aikaansaantia.

Kehitystiimin erilainen kokemustausta, ajattelun herättely, analogiat muilta toimialoilta sekä tiivis vuorovaikutus erilaisten ideointi- ja sparrauskeskustelujen avulla tuottavat uusia ajatuksia ja konkreettisia käytänteitä asiakkaan prosessiin. Asiakascaset ovat myös osoittaneet, että kehitystiimin työskentely onnistuu etänäkin.

 

 


 

<< Palaa blogiteksteihin                                                                                                                                              Tutustu palveluihimme >>