”Suutarin lapselle kengät” – johtamisjärjestelmä myös omaan käyttöön

Aloittaessani Toiminnanjohtajana Tampere Business Campus TBC ry:llä ilmeni, että kehitettävää oli paljon. Uutena tiiminä meillä oli tarve löytää hyviä yhdessä tekemisen tapoja. Toisaalta halusin tehostaa toiminnan ohjausta ja johtamista. Loimme visuaalisia tauluja ja kokeilimme erilaisia työvälineitä yhteistyöstöön. Koska minulla oli kokemusta erilaisten digityövälineiden käytöstä ja kehittämisestä toiminnan uudistamisessa, toin vaihtoehtoisia malleja tiimin arvioitavaksi.

Tänä päivänä käytössämme on kokonaisvaltainen johtamisjärjestelmä, jolla olen saanut systematisoitua omia johtamiskäytäntöjäni ja tehostettua organisaation palaveritoimintaa. Järjestelmä on rakennettu myös tukemaan ketterää kehittämistoimintaamme. Käytämme perustana Teamsiä ja muita Office-työkaluja sekä Trello-tauluja.

Keskeinen edellytys onnistumiselle työvälineiden käyttöönotossa on ollut, että ne on rakennettu yhdessä henkilöstön kanssa tukemaan juuri oman liiketoimintamme tarpeita.

 

Sari Raivo, toiminnanjohtaja, Tampere Business Campus – TBC ry.

 

 

 


 

<< Palaa blogiteksteihin                                                                                                                                              Tutustu palveluihimme >>