5 syytä valita Leading Partners

1.      Tulosvastuulliset ja ammattitaitoiset liiketoimintaosaajat vauhdittamaan kasvua.

Vuokrajohtaja on arjessa mukana ja näyttäytyy sekä yrityksen ulkopuolelle että sisäpuolelle ”yhtenä meistä”. Hän on sitoutunut ja tulosvastuullinen toimija, joka tuo yritykseenne oman osaamisensa lisäksi yrityksemme kollektiivisen osaamisen sekä laajat kontaktiverkostot. Liikkeellelähtö vuokrajohtajan kanssa on nopeaa. Kokenut vuokrajohtaja tunnistaa toiminnot, jotka ovat olennaisia toiminnan uudistamiseksi. Vuokrajohtajan etuna on myös se, että työpanos voidaan sopia joustavasti. Tarpeen mukaan vuokrajohtajapalvelua voidaan täydentää kehitystiimillämme.

2.      Monitaitoiset lisäresurssit nopeasti ja joustavasti.

Kehitystiimimme on asiantunteva ja tehokas ratkaisu uudistamistavoitteidenne saavuttamisessa. Moniosaajista koostuva kehitystiimimme voi olla apunanne vaikkapa arjen toiminnan toteutuksessa, uudistetun prosessimallin luomisessa tai toimintojen uudelleenjärjestelyissä. Kehitystiimin työpäivien määrän voi sopia joustavasti, esimerkiksi 4 päivää viikossa tai 6 päivää kuukaudessa.

3.      Sparraustukea ja konsultoivaa kehittämistä

Yrityksissä tulee eteen tilanteita, joissa kaivataan ulkopuolista näkökulmaa ja erilaista kokemusta – pallottelukumppania. Pohtiessasi, mitä tässä tilanteessa kannattaisi tehdä, tulisiko joitakin toimintatapoja muuttaa tai tarkastella uusiksi, voimme toimia sparraajanasi ja tuoda ulkopuolista näkökulmaa toimintanne uudistamiseen analyysien, työpajojen, yksilö- ja ryhmäsparrausten avulla.

4.      Kokonaisuuden hahmottamista käytännön kehitystyöhön.

Haluamme olla sujuvoittamassa yrityksen arkea ja tukea organisaation liiketoiminnan tavoitteita. Tarjoamme kokeneita konsultteja luomaan tai uudelleenmuotoilemaan kokonaisvaltaisen johtamisjärjestelmän yhdessä kanssanne. Olemme nähneet, miten johtaminen ja tuloksellisuus voidaan viedä uudelle tasolle parantamalla johtamisen systematiikkaa ja johtamiskäytäntöjä ja tarkoituksenmukaista toimintaa. Olemme nähneet, että vielä on paljon potentiaalia digiratkaisujen hyödyntämisessä osana johtamista.

5.      Sitoutuneet ja yhteistyökykyiset tekijät tuomaan uudenlaista näkökulmaa.

Meillä on rohkeutta tarttua haasteisiin ja ehdottaa muutoksia. Tiimimme jäsenet ovat tottuneet toimimaan yhdessä erilaisten työyhteisöjen kanssa. Intohimomme on muotoilla parempia toimintakäytänteitä, asiakasyrityksen auttaminen ja tiivis yhteistyö paremman toiminnan aikaansaamiseksi.

 

Kiinnostuitko tarjoamistamme mahdollisuuksista? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

 


 

<< Palaa blogiteksteihin                                                                                                                                              Tutustu palveluihimme >>