Osaavat kehityskumppanit osaksi tiimiä

Tampere Business Campus, TBC ry halusi hyödyntää laajemminkin Leading Partners Oy:n johtajapalveluita. Leading Partnersin kehitystiimi on koko ajan työskennellyt merkittävänä osana muuta tiimiä TBC:n toiminnan ytimessä.

Kehitystiimin tavoitteet ovat samat kuin muun TBC:n eli vauhdittaa TBC:n jäsenyritysten kehittymistä. Tuloksena onkin ollut laaja kirjo jäsenyrityksiä kiinnostavia verkosto-, koulutus- ja kehitystilaisuuksia. Tiimin sitoutuminen näkyy myös siinä, että koko Leading Partnersin kehitystiimi mukaan lukien toiminnanjohtajana toimiva Leading Partnersin vuokrajohtaja ovat jäsenyritysten mielissä selkeästi identifioituneet TBC:läisiksi. Heille ei näy millään tavalla se, että kyse on TBC:n ulkopuolelta ostetuista resursseista.

 


 

<< Palaa blogiteksteihin                                                                                                                                              Tutustu palveluihimme >>